در قسمتهای قبل گفته شد که دو پارامتر اصلی انتخاب بوستر پمپ، هد و دبی است. روش محاسبه هد و دبی پمپ ساختمان با مثال عینی توضیح داده شد.
•برنامه ریزی برای کار نوبتی پمپ های بوستر، دارای سیستم عیب یاب اتوماتیک پیش بینی شده در برد کنترل تابلو برق
نیاز به فضای بیشتر: این نوع بوستر پمپ ها به دلیل داشتن چندین پمپ به فضای بیشتری برای نصب نیاز دارند.
بوستر پمپ در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد. کاربرد های بوستر پمپ عبارتند از:
اگرچه این روش مطابق با استانداردهای آمریکایی بوده و میزان مصرف آب را بیشتر از استانداردهای اروپایی نشان میدهد اما روشی است که برای ایران نیز میتواند کارایی داشته باشد.
بوستر پمپ ها بر اساس دو فاکتور زیر طراحی و ساخته می شوند:
آمادهسازی مکان نصب: مکان نصب باید آماده شود؛ مکان نصب باید دارای سطح صاف باشد و فضای کافی را داشته باشد.
بوستر پمپ دور متغیر امکان تنظیم دقیق دبی و فشار آب را بر اساس نیازهای مختلف فراهم میکند، در حالی که در بوستر پمپ دور ثابت click here این امکان وجود ندارد.
تنظیمات نهایی: پس از محاسبه قطر کلکتور، آن را به قطر معمولی و متناسب تری تنظیم کنید و تنظیمات نهایی را برای نصب در بوستر پمپ انجام دهید.
با استفاده از تکنولوژیهای جدید و بروز در بوستر پمپ دور متغیر، قابلیت تنظیم سرعت گردش پمپ با استفاده از اینورترهای تابلو فرمان بوجود آمده است. شروع به کار و استارت ناگهانی و لحظه ای پمپ ها از جمله معایبی است که میتواند باعث لرزش و صدای بیشتر و کاهش طول عمر مفید آنها شود.
در چنین ساختمان هایی که هر واحد مسکونی می تواند در هر زمانی بدون هماهنگی با دیگر واحد ها، مصرف کم یا زیادی از آب داشته باشد، یک الگوی کاملاً تصادفی برای مصرف آب به وجود می آید. الگویی که گاها بسیار زیاد و یا خیلی کم خواهد شد. در چنین حالتی نمی توان برای تامین سطح دبی مطلوبی از آب بر توانمندی های یک پمپ ساده اکتفا نمود؛ بلکه لازم است سیستمی تعریف شود که بتواند با توجه به سطح نیاز ساختمان از آب، سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه دارد.
ما در شوفاژ ایران از مرحله طراحی تاسیسات تا اجرای پروژه در کنار شما هستیم.
برای محاسبه قطر کلکتور در بوستر پمپ، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
سیستم تخلیه هوا: برخی از بوستر پمپها دارای این سیستم هستند.